Διαμονή - Ξενοδοχείο Deep Blue Hotel στη Νάξο, στον Άγιο Προκόπιο

Διαμονή

Τα δωμάτια μας είναι πλήρως εξοπλισμένα και διαθέτουν όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες για να εξασφαλίσουν μία άνετη διαμονή όπως κλιματισμό , ιδιωτική τουαλέτα, τηλεόραση, ψυγείο και κουζινάκι για μαγείρεμα. Επίσης, στους πελάτες μας προσφέρεται δωρεάν πρόσβαση στο ίντερνετ (μέσω WiFi). Κάθε δωμάτιο επίσης διαθέτει ένα άνετο μπαλκόνι, ενώ στην κοινόχρηστη βέραντα μπορείτε να χαλαρώσετε και να θαυμάσετε την υπέροχη θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου που ξεδιπλώνεται μπροστά σας.

Αναφορικά με την διαμονή σας, το κατάλυμά μας διαθέτει πέντε ευρύχωρα δίκλινα studios, άνετα και κομψά διακοσμημένα, τα οποία έχουν και κουζινάκι. Τρία από τα δωμάτια διαθέτουν θέα στη θάλασσα και βρίσκονται στον πάνω όροφο ενώ τα άλλα δύο βρίσκονται στον κάτω όροφο προσφέροντας μερική θέα.

Υπάρχουν επίσης τρία δίκλινα δωμάτια με ψυγείο, από τα οποία το ένα προσφέρει θέα στην θάλασσα και βρίσκεται στον επάνω όροφο, ενώ τα άλλα δύο διαθέτουν μπαλκόνι με ορεινή θέα στο πλάι, το ένα επίσης στον επάνω όροφο και το άλλο στον κάτω.

Το κατάλυμά μας επίσης διαθέτει ένα τρίκλινο και ένα τετράκλινο δωμάτιο, ιδανικά για οικογένειες, τα οποία βρίσκονται στον επάνω όροφο και διαθέτουν κουζινάκι όπου μπορείτε να ετοιμάσετε σπιτικά γεύματα και να τα απολαύσετε με τους δικούς σας. Το τετράκλινο δωμάτιο διαθέτει πλαϊνή θέα στη θάλασσα ενώ τρίκλινο ορεινή κ μερική θέα, κοιτάζοντας στο δρόμο. Τα κατοικίδια επίσης δεν είναι δεκτά στο κατάλυμά μας.

Apartment Side Sea ViewBudget Double RoomDeluxe Double RoomDouble Room Sea ViewStudio Apartment